Noutati

Conergy dezvolta primul sau acoperis fotovoltaic cu o capacitate de 540 kW in Capitala

  • Data: 04.07.2013, 10:06:35
  • Taguri: Conergy, dezvolta, primul, sau, acoperis, fotovoltaic, in, Capitala


Compania germana Conergy va dezvolta primul sau sistem de acoperis cu panouri fotovoltaice din Romania, cu o capacitate instalata de 540 de kilowati, pe o suprafata de 8.200 de metri patrati, in cartierul Titan din Capitala, pe acoperisul unitatii de productie a unui producator de bauturi racoritoare.

Conergy se va ocupa de proiectarea si dezvoltarea centralei fotovoltaice, precum si de furnizarea de module si invertoare. Compania germana va asigura si managementul de proiect dar si punerea in functiune a centralei fotovoltaice de pe acoperisul producatorului de bauturi racoritoare, al carui nume nu a fost facut public.

Compania a intrat pe piata energiei solare din Romania cu un parc fotovoltaic de 2,2 megawati, pe care il dezvolta la Bobicesti, in apropiere de Craiova, in parteneriat cu firma Solanna Investment. Constructia acoperisului solar va reprezenta cel de-al treilea proiect al companiei pe piata locala, dupa parteneriatul cu Solanna si un al doilea proiect de 2 megawati.

Aproximativ 2.200 de module "P-Series" care vor fi instalate vor livra in jurul a 566.000 de kilowati-ora de energie verde pe an, cu care cele 17 invertoare vor alimenta reteaua locala de electricitate.

sursa: www.wall-street.ro

Alte articolele din site