Cu ce ne ocupam noi?

 

Devon Panouri Solare S.R.L. Iasi ofera consultanta si comercializeaza panouri solare pentru apa calda menajera si accesorii solare.

Importam direct panouri solare de la fabrica Oventrop (Germania).

Devon Panouri Solare S.R.L. Iasi este distribuitor al unor marci de sisteme solare Bramac Solar, Tesy, Westech Solar, Ruty Solar.

 

Utilizand un sistem solar aveti urmatoarele avantaje:

- scapati de grija costurilor pe care le aveti acum pentru a produce apa calda menajera (electric, cu gaz sau cu lemne);

- creste durata de viata a echipamentelor pe care le folositi in paralel (centrala termica, centrala pe gaz boiler etc.);

- beneficiati de un conform deosebit, avand apa calda fara sa platiti nici un cost;

- protejati mediul prin reducerea poluarii in jurul casei Dvs;

- creste valoarea imobilului in care locuiti;

 

Cu o experienta in montajul sistemelor solare de peste 5 ani, dar cu o experienta de zeci de ani a producatorilor pe care ii reprezentam - Oventrop, Ruty Solar, Tesy, Westech Solar si Bramac - acum va stam la dispozitie cu o echipa de specialisti pentru a va asigura montajul si punerea in functiune a sistemului Dumneavoastra solar.

Specializarea noastra s-a efectuat in Germania, la fabrica Oventrop din Olsberg (http://www.oventrop.de/content.asp?ContID=46&MM1=153&MM0=146), unde am si constatat autenticitatea produselor Oventrop, care sunt produse in fabricile proprii.

 

Devon Panouri Solare S.R.L. este si reprezentantul unic in Romania al companiei multinationale Lars Laj care produce echipamente de joaca pentru copii si mobilier urban de cea mai inalta calitate. Produsele pot fi admirate pe noua pagina de internet in limba romana creata de societatea noastra: www.lars-laj.ro

 

 

Unde pot fi folosite panourile solare ?

Panourile solare pentru apa calda menajera sunt solutii perfecte pentru locuinte private (vile, case de vacanta, apartamente), santiere in lucru, saloane de coafura, spalatorii, restaurante, gradinite, scoli, spitale, hoteluri, pensiuni, camine/azile de ingrijire, cladiri de birouri, microferme etc.

Investitia unui sistem solar se amortizeaza rapid, avand in vedere cresterea constanta a pretului gazelor naturare, a lemnului si a energiei electrice.

Un sistem solar de calitate, oferit de firma noastra, functioneaza minim 15-20 de ani, perioada in care scapati de grija costurilor aferente producerii de apa calda.

Va asteptam!

0754 54 92 96

 

Echipa noastra