Armaturi pentru sistemele solare - Accesorii sisteme solare Oventrop

Armaturi pentru sistemele solare

Caracteristici tehnice si specificatii ale produsului

1. Dispozitiv de masurare a debitului, cu posibilitatea de reglare, de ex. pentru "Regusol-130"; 2-15l / min;

2. Dispozitiv de aerisire pentru inlocuirea la statia de pompare "Regusol-130" existenta, format din: robinet sferic cu ventil de inchidere, termometru si aerisitor.

3. Dispozitiv de umplere si clatire "Regusol". Robinet de inchidere sferic cu racord lateral pentru conductele de umplere si clatire, montarea se face in cea mai joasa locatie a circuitului solar.

4. Pompa de umplere "Regusol". Pompa manuala de umplere si pompa de injectie cu racord de furtun si robinete sferice pe latura de aspiratie si partea de refulare.

5. Vana de amestec cu trei cai si regulatorul de temperatura cu senzor pentru imersiune sunt montate la instaltiile industriale, dispozitivele de preparare a apei calde, incalzitoare de aer, masini de spalat, incalzire prin pardoseala, etc. Regulatorul poate fi reglat si blocat la valorile de referinta dorite.

6. Setul cu racord "Regusol" MAG pentru racordul unui vas de expansiune cu membrana la statia solara "Regusol". Compus din cornier de otel, cuplaj rapid MAG si firtun flexibil.

7. "Brawa-mix" armatura termostata de amestec pentru apa calda din bronz, pentru instalatiile de preparare ACM, PN 10 pana la 100oC. Valoare nominala de functionare: 30-50oC.

8. Robinet sferic din alama "Optiflex" cu filet exterior sau interior autoetansator, cu contrapiulita, maneta cu opritor, cu insurubare a furtunului (etanseta elastica) si capac de inchidere.