Statii de pompare Regusol 130 - Automatizari pentru sisteme solare Oventrop

Statii de pompare Regusol 130

Caracteristici tehnice si specificatii ale produsului

1. Statia de pompare "Regusol EL-130" (cea din imaginea de sus) cu grup de siguranta (lungimea de constructie a pompei de 130mm) cu panou de comanda suplimentar "Regtronic PE".

Racordarea la circuitul solar DN 25 cu racorduri de prindere filetate "Regusol". Unitate premontata complet si verificata din punct de vedere al etanseitatii, cu grup de siguranta si posibilitate de racordare a vasului de expansiune.

 

2. Statia de pompare "Regusol S-130"  cu grup de siguranta (lungimea de constructie a pompei de 130mm). Constructie similara cu cea a statiei "Regusol EL", dar fara panou de comanda.

Racorduri:

DN 20: filet 3/4" FE (insurubare cu inel de prindere conform DIN V 3838).

DN 25: filet 1" FE (pentru insurubare cu inel de prindere "Regusol")

 

3. Statia de pompare "Regusol L-130" are o constructie similara cu cea a statiei "Regusol S-130", cu recipient de aerisire suplimentar, pentru evacuarea fazelor din mediul agentului termic in coloana de tur. Racorduri ca la statia "Regusol S-130".

 

4. Coloana de pompare "Regusol P-130" cu grup de siguranta. Robinetul de inchiderre integrat in robinetul sferic. Recorduri ca la statia "Regusol S-130".

 

5. Statia de pompare "Regusol E-130" are o constructie similara cu cea a statiei "Reguol S-130", cu panou de comanda digital (Prozeda sau Resol).

 

6. Statia de pompare "Regusol E-130" cu senzor electronic de curgere si panou de comanda "Regtronic PC".

 

Statii Regusol-130