Statii de pompare Regusol 180 - Automatizari pentru sisteme solare Oventrop

Statii de pompare Regusol 180

Caracteristici tehnice si specificatii ale produsului

1. Statia de pompare "Regusol L-180" DN25 (cea din imaginea de sus) cu grup de siguranta (lungimea de constructie a pompei de 180mm) si aerisitor suplimentar, pentru evacuarea fazelor din mediul agentului termic in coloana de tur, pentru racordul la circuitul solar cu racorduri de prindere filetate DN 25 "Regusol". Unitate premontata complet si verificata din punct de vedere al etanseitatii, cu grup de siguranta si posibilitate de racordare pentru un vas de expansiune.

 

2. Coloana de pompare "Regusol P-180" DN 25 cu grup de siguranta.

 

3. Statia de pompare "Regusol S-180" DN 25 cu grup de siguranta are o constructie similara cu "Regusol L-180", fara fara recipient de aerisire.

 

4. Statia de pompare "Regusol S-180" DN 32 cu grup de siguranta. Racord la circuitul solar filet 2" garnituri plate.

 

5. Statia de pompare "Regusol El H" DN 25 cu pompa cu eficienta mare (clasa energetica A) si panou de comanda "Regtronic PEH"

 

Statii de pompare Regusol S-180

1. Statia de pompare "Regusol EL-130" (cea din imaginea de sus) cu grup de siguranta (lungimea de constructie a pompei de 130mm) cu panou de comanda suplimentar "Regtronic PE".

Racordarea la circuitul solar DN 25 cu racorduri de prindere filetate "Regusol". Unitate premontata complet si verificata din punct de vedere al etanseitatii, cu grup de siguranta si posibilitate de racordare a vasului de expansiune.