Statia REGUSOL X-Duo, cu schimbator de caldura (7.721 RON)


Statia REGUSOL X-Duo, cu schimbator de caldura

Caracteristici tehnice si specificatii ale produsului

 

REGUSOL X-DUO - Produs Oventrop Germania

Grup de armaturi cu panou de comanda, cu schimbator de caldura cu vana cu 3 trei pentru al doilea circuit secundat pentru transmiterea controlata a energiei termice a circuitului solar. (circuit primar) catre un boiler monovalent (circuit secundar).

Datorita vanei cu 3 cai montata pe turul circuitului secundar, se poate comuta pe un circuit de incarcare suplimentar, legat in paralel, de ex. pentru o incarcare in straturi a stocatorului sau pentru incarcarea altui stocator.

Circuitul primar pana la PN10 si 120 grade C funtioneaza pentru o perioada scurta de timp si pana la 160 de grade C.

Schimbatorul de caldura cu placi lipite indeplineste cerintele directivei europene privind recipientele sub presiune.

Circuitul solar este protejat contra suprapresiunii, de un grup de siguranta integrat in schimbatorul de caldura. Armaturile schimbatorului de caldura sunt gata montate pe o placa de sustinere si sunt verificare din punctul de vedere al etanseitatii.

Panoul de comanda este gata conectat la componentele electrice interne si prezinta urmatoarele racorduri :

- iesire pentru pompa circuitului solar;

- iesire pentru pompa de incarcare ;

- iesire pentru vana cu 3 cai.

Schimbatorul de caldura este complet izolat si poate fi racordat rapid si pus in functiune prin insurubarea inelelor de prindere pe circuitul primar, precum si cu ajutorul garniturii plate pe circuitul secundar.

Schimbul de caldura depinde de : 1. temperatura asigurata pe tur si debitul agentului pe circuitul primar. 2. de diferenta de temperatura pe tur dintre circuitul primar si circuitul secundar. 3. temperatura asigurata pe tur si debitul de agent pentru circuitul secundar.

 

Garantie : 2 ani

Termen de livrare : din stoc 2 zile, din import 8-10 zile.

Livrarea se face prin curier rapid, transportul fiind inclus in pret sau produsul poate fi ridicat de la sediul firmei SC DEVON ENERGY SRL din strada Sf Andrei, nr 61, Iasi .